Wake: Zweedse broers op de Hofvijver

Eerste 10 namen The Hague PRO FREESTYLE wakeboard contest

Wakeboardwedstrijden op de Hofvijver is ongebruikelijk, maar op 18, 19 en 20 september zal het torentje van onze minister-president de achtergrond zijn van de wakeboard contest van The Hague PRO FREESTYLE.

Met de gebroeders Hoppe is Zweden sterk aanwezig en zij zullen ongetwijfeld voor het podium varen. De gebroeders Hoppe hebben een ‘backyard’ die vol ligt met obstakels waar iedere dag op getraind kan worden. En dat is te zien aan hun skills.
Met Antoine Allaux voegt The Hague PRO FREESTYLE nog een internationale topper toe aan het deelnemersveld. De Fransman heeft een te gekke stijl waarmee hij 5e werd tijdens FISE Montpellier, en 3de tijdens FISE Andora. FISE is het grootste action sports event in Europa met jaarlijks 500.000 bezoekers.

Dichterbij huis rekenen wij op Rocco van Straten, de junioren Europees wakeboard kampioen, Antoni van der Wekken geldt als de Nederlandse rail killer en Dirk Gideonse met 3 overwinningen op de Liquid Force Rail Battle. Een van Nederlands beste wedstrijden op rails.

Eerste 10 riders die zich gaan mengen in de strijd der gladiatoren:
Jeremia Hoppe SWE
Mattias Hoppe SWE
Antoni van der Wekken NED
Antoine Allaux FRA
Dirk Gideonse NED
Tommy Swaan NED
Diego Hoet BEL
Rocco van Straten NED
Jan Gnerlich DEU
David Bittner DEU

The Hague PRO FREESTYE wakeboard contest
Training: vrijdag 18 september 10:00-20:00
Kwalificatie: zaterdag 19 september 10:00-18:00
Finales: zondag 20 september 12:00-16:00 (gevolgd door prijsuitreiking en closing party op Spuiplein)
Locatie: Hofvijver

Kijk hier voor de tijden en course.