39.400 bezoekers op 1e editie PRO FREESTYLE The Hague 2015

Drie dagen topatleten in freestyle BMX, MTB, wakeboard, skateboard, snowboard en ski. Action sports midden in de binnenstad van Den Haag heeft niet alleen geweldige plaatjes opgeleverd, maar de action sports hebben de harten van heel veel mensen veroverd.

Dat action sports hot and happening zijn blijkt uit de bezoekersaantallen. Want, over drie dagen hebben 39.400 bezoekers de beste tricks, kicks en flips gezien op het Spuiplein en de Hofvijver. De organisatie is uitzonderlijk blij met de bezoekersaantallen en vooral ook de reactie van het publiek. Want, met de afsluitende BMX Park finale stonden het plein en de trappen vol met toeschouwers die onder de beats en MC juichend de atleten aanmoedigden.

De eerste editie van PRO FREESTYLE is hopelijk niet de laatste als het aan de organisatie en deelnemende atleten ligt. Zowel de Nederlandse als vele internationale atleten waren onder de indruk van de impact van het toernooi op de aanwezige media en bezoekers. Om het toernooi in 2016 te organiseren heeft de organisatie de nodige idee├źn en plannen die de komende maanden duidelijk worden.

Namens de stichting PRO FREESTYLE bedankten wij alle atleten, sponsors, media, leveranciers en natuurlijk alle bezoekers en onze crew.