Party: vrijdag, zaterdag en zondag

The Hague PRO FREESTYLE draait helemaal om action sports. Freestyle BMX, MTB, skateboard, wakeboard, snowboard en ski in de binnenstad van Den Haag. 3 dagen, avonden en nachten lang een groot spektakel.

Je kunt natuurlijk naar huis gaan na een dag met de vetste tricks, kicks en flips. Maar wij gaan nog even naar een van de feestjes! Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je helemaal los met DJ’s uit binnen- en buitenland.

Vrijdag 18 september
“Ain’t no party like an Element party!” Voor zeker los gaan met de Losgeld DJ crew, Gado x Gado en Mitchel Lc Yard. Plek des onheils: Theater aan het Spui.

18 september
22:00-04:00
Theater aan het Spui
Tickets alleen aan de deur € 5,- (vol=gezellig)
Facebook event

Zaterdag 19 september
Op zaterdagavond is de avond van The Hague PRO FREESTYLE club night met DJ Boehmer en zijn maten Daghap DJ Team en Cesqeaux. Locatie Theater aan het Spui.

19 september
22:00-04:00
Theater aan het Spui
Pre-sale tickets € 11,90
Deurverkoop € 15,-
Facebook event
Kaarten zijn hier verkrijgbaar

Vrijdag 20 september
Met z’n alle knallen! De closing party wordt super dik verzorgd door onze vrienden van Masters of Dirt. De MOD oprichter zelf George Fechter and DJ Mosaken zetten het Spuiplein op stelten. De closing party start gelijk na de BMX Park finale en prijsuitreikingen op het Spuiplein zelf.

20 september
19:00-23:00
Spuiplein
Gratis toegang
Facebook event