Interview: Pro Freestyle Organisatie

Teaser video The Hague PRO FREESTYLE 2015
Op zondag 16 augustus was het eindelijk tijd om dingen in het echt te doen: het schieten van de teaser video en een fotoshoot voor de allereerste PRO FREESTYLE in Den Haag.
Wakeboarden op Hofvijver
Op de Hofvijver (voor het torentje van de minister-president) is een drijvende mini-ramp en wakeboard super kicker neergelegd. Het idee was om BMX, MTB, wakeboarding en skateboarding bij elkaar te brengen op de Hofvijver. En natuurlijk in volle actie. Een hele uitdaging voor de fotografen en filmmakers om alles in beeld te brengen.
BMX, MTB, skateboarding, wakeboarding
Aan deze dag namen riders deel uit alle sportdisciplines. Daniel Wedemeijer/BMX, Loek Quaedflieg/MTB, Stuart Gibson/BMX, Ruben Principe/ski, Daan Rigter/wakeboard, Bob van Unnink/snowboard, Nick Bax/skateboard, Dirk Gideonse/wakeboard.
Dikke tricks op de Hofvijver is niet iets dat zij dagelijks doen. Maar het smaakte naar meer en deze riders zullen sowieso van de partij zijn op 18, 19 en 20 september tijdens The Hague PRO FREESTYLE 2015.
De officiĆ«le teaser video komt eraan, maar dit zijn alvast de eerste beelden. Martijn Vroemen vertelt wat er zal gaan gebeuren. Of het is gelukt zie je later…